Upoznajte naš trenerski tim

Karlo Knezović jedan je od trenera Judo kluba Fortitudo. Judom se počeo baviti 1999. godine.
Od kadetske do mlađe seniorske dobi osvojio je brojne medalje, od kojih se najviše ističe zlatno na juniorskom prvenstvu Hrvatske u kategoriji preko 100 kilograma. Dobitnik je priznanja Općine Župa dubrovačka i Grada Dubrovnika. Nositelj je crnog pojasa, a trenerskim poslom počeo se baviti prije tri godine.

Leonardo Bulić trener je Judo kluba Fortitudo. Judom se počeo baviti od 1986. godine. Kao natjecatelj nastupao je na brojnim hrvatskim i međunarodnim turnirima. Bio je član zlatne generacije dubrovačkog juda koja je 6 puta nosila titulu ekipnog prvaka Hrvatske. Na svjetskim policijskim igrama osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 81 kilograma.
Trenerskim poslom počeo se baviti 1997. godine te je od tada odgojio brojne generacije dubrovačkih judaka, od vrtićke do seniorske dobi.
Nositelj je crnog pojasa – 6.dan.

Anđela Telesmanić bivša je reprezentativka Hrvatske koja se judom bavi od svoje 8. godine. Još kao kadetkinja nastupala je na seniorskim prvenstvima Hrvatske i drugim seniorskim turnirima koje je osvajala. U svim uzrastima bila je prvakinja Hrvatske te je više puta nagrađivana od Dubrovačkog saveza športova i Općine Župa dubrovačka.
Izabrana je za najuspješniju žensku sportašicu Dubrovačko-neretvanske županije.

NOVOSTI